Categoriearchief: NIeuwsbrief sociaal

30 December – Restaurant 1215

30 December hebben de vrijwilligers van HeiKRACHT voor de derde keer de deuren van Restaurant 1215 geopend. 

Wat was het weer gezellig en lekker.  De gasten hebben zich uitstekend vermaakt en het was weer een feestje voor de smaakpapillen.  Er was overheerlijke lasagne in twee smaken, vegetarisch en niet-vegetarisch.  Caroline had een heerlijk toetje gemaakt, een crumble met speculaaskruiden, appel en abrikozen.  En dat was niet alles, Rina had oliebollen van het goede doel “Pax Kinderhulp”, ook die waren niet te versmaden !

Het was weer een super avond, de volgende avond is op 3 februari, inschrijven kan hier. Kom je ook?

Restaurant 1215 – nog enkele plaatsen beschikbaar!

Aanstaande woensdag avond 25 november organiseren we weer een avond gezellig eten met onze buurtgenoten onder de naam Restaurant 1215. Vanaf 17:30 ben je welkom, het eten begint rond 18:00. Het is in één van de zalen bij de Bethlehemkerk, lekker centraal in ons woongebied.  Maak kennis met je buurtgenoten en eet een heerlijke stamppot mee. Geef je op via de website, via deze link.

Heikracht egelhuisjes

Weten jullie het nog, op de Burendag 2015 die door HeiKRACHT in onze buurt is georganiseerd zijn door onze buurtgenoten en door wethouder Wimar Jaeger de bouwpakketten in elkaar gezet. Onlangs kregen wij een foto van een egelhuisje die daarna nog is geverfd. Zo een mooi egelhuisje hebben wij nog nooit gezien!egelhuisje
Heb je ook een huisje gemaakt en geschilderd, stuur ons een foto en we zetten die met plezier bij ons op de website.

Daarnaast heeft de wethouder Wimar Jaeger een HeiKRACHT egelhuisje aan de Gemeenteraad van Hilversum aangeboden, deze wordt binnenkort beschilderd door Meesterschilder Michiel Eerenberg!