Boomspiegels April 2020

18 April 2020 : Boomspiegeldag in Hilversum Zuid -voorlopig afgelast

Helaas hebben we moeten besluiten dit evenement voorlopig af te gelasten in verband met het corona virus.

Het HeiKRACHT team nodigt alle buurtgenoten uit om de boomspiegels in onze buurt onder handen te nemen…  De gemeente Hilversum stelt planten ter beschikking. 18 April is het weer zover! Aanmelden kan via de link onderaan deze pagina.

Hanging Baskets

Volgend jaar kan je je misschien ook aanmelden voor hanging baskets, dat zijn hangmandjes die aan de lantaarnpalen worden gehangen. Maar dit doen we alleen indien je minimaal 5 lantaarnpalen in je straat adopteert, en die vervolgens ook onderhoudt. Leuk om dit met je straatgenoten te organiseren, toch? Op het aanmeldingsformulier (zie knop onderaan de pagina) kan je je eventuele interesse aangeven.

Boomspiegels

De boomspiegels hebben we eerder gedaan, in 2017 zijn we hiermee gestart. Het was echt geweldig en voor herhaling vatbaar. Zie hier wat foto’s van deze dagen:

Samen met je buren het stukje grond rondom de bomen in je straat opknappen is een prachtige manier met je straatgenoten in contact te komen en samen voor een leuker aanzicht in je straat te zorgen. Zo zagen twee boomspiegels er in de herfst uit, prachtig toch?

De gemeente Hilversum helpt graag mee in de vorm van het ter beschikking stellen van compost, planten en advies. Als je meedoet moet je wel zelf de boomspiegel onderhouden. Hieronder de brochure die wij hiervoor ontwikkeld hebben.

Flyer-boomspiegels-1-page