Partners & Sponsors

Partners
Logo gemeente hilversumGemeente Hilversum ondersteunt ons en faciliteert de HeiKRACHT bijeenkomsten, zoals die op 15 april, de Burendag en de energiebesparingsavond. Daarnaast werken wij samen met de buurtcoördinator, Ute Hoogeveen.
logo Hilversum VerbondenStichting Hilversum Verbonden initieert wijk- en buurtinitiatieven en heeft mede aan de wieg gestaan van HeiKRACHT.
Hoom-logo_0Hoom is een bedrijf dat zich volledig richt op energiezuinig wonen. Door duurzame oplossingen te bieden in bestaande woningen draagt Hoom eraan bij dat huiseigenaren zuiniger omgaan met energie.
logo-bethlehemkerkDe Bethlehemkerk is onze gastheer voor bijeenkomsten van de HeiKRACHT gemeenschap.
stichting leergeld logo voor website Heikracht 243x80Leergeld vindt: álle kinderen (4-18) moeten kunnen meedoen aan sport, schoolreisjes enzovoort. Dus ook als er thuis weinig geld is. Leergeld kijkt samen met u hoe uw kinderen toch mee kunnen doen
De-ZoutkeetWijkcentrum van het Hilversumse Zeeheldenkwartier
Sponsoren
Harry G_banner_k_emailBuurtgenoot Harry Gijsbers heeft om niet de huisstijl en het logo van HeiKRACHT ontworpen
Logo Van Hengstum@StolpToon Steendijk, notaris bij Van Hengstum en Stolp, assisteert bij formele zaken, zoals bij de regeling van formele zaken rond de coöperatie en de Bethlehemkerk.
Rabo logoRabobank Hilversum-Vecht en Plassen is een maatschappelijk betrokken bank. Dat merkt u aan de bijdrage aan evenementen en activiteiten in de regio. Niet alleen door middel van sponsoring, maar ook door het Coöperatiefonds. De Rabobank doet dat voor u, voor de buurt en voor de omgeving.
logo rob van groenewegenSlagerij en traiteur Rob Groenewegen levert zijn producten voor ons Heikracht Restaurant 1215

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *