Kernteam

Het kernteam van HeiKRACHT bestaat op dit moment uit:

FotoNaamMotivatieContact
foto-Annelene-re-Activate-verkleindAnnelene AmmerlaanMijn naam is Annelene Ammerlaan, getrouwd en 2 kinderen.
Werkzaam vanuit mijn bedrijf - als Lifecoach in business - ben ik altijd op zoek naar manieren om het leven gezelliger en mensen meer betrokken te laten voelen. Daarnaast houd ik ervan als dingen effectief en efficiënt georganiseerd zijn. De eerste ervaringen met het kernteam en een aantal bewoners in de heiKRACHT buurt zijn zo positief, dat ik alle vertrouwen heb dat we ook onze buurt gezelliger kunnen maken. En natuurlijk meer betrokken bij elkaar door elkaar te leren kennen en door zaken gezamenlijk aan te pakken. We kunnen het effectiever regelen door o.a. gezamelijke organisatie van duurzame energie en ook wijkzaken richting gemeente te ventileren.
Ik heb het onderdeel SOCIAAL als aandachtsgebied. Het hoeft niet meteen een grote inspanning te zijn om de wijk leuker te maken. Gewoon al elkaar groeten en een keer een praatje maken met mensen, die je eerder nog niet kende levert al heel veel op. Heb je jouw mailadres al ingevuld op deze website, dan houden we je op de hoogte! Waar wil jij je voor inzetten in onze buurt? Laat maar weten!
annelene@heikracht.nl
Loes KoekoekIk ben een ras Amsterdamse. Geboren en opgegroeid in Amsterdam en daarna, 30 jaar geleden alweer, naar Hilversum verhuisd. en met veel plezier. Ik vind het heerlijk in een dorp te wonen, waar mensen elkaar op straat zomaar goedemorgen wensen!
Ik ben getrouwd met een aardige man en heb twee dochters die inmiddels op zich zelf wonen. Zo'n beetje mijn hele leven heb ik met kinderen gewerkt. Eerst in een buurthuis in de Jordaan in Amsterdam en vervolgens in de kinderpsychiatrie in Hilversum.
Inmiddels heb ik alle tijd om alleen nog maar dingen te doen die ik leuk vind. En het restaurant voor (alleenstaande) ouderen lijkt mij een leuke bezigheid. Ik kijk er met plezier naar uit om samen met een groep gemotiveerde koks en andere medewerkers heerlijke en vooral ook gezellige maaltijden te organiseren voor mensen die daar ook blij van worden.
loes@heikracht.nl
<Ad SteenvoordenIk ben Ad Steenvoorden. Geboren in Kortenhoef en daarna wisselend woonachtig in Hilversum en Kortenhoef. Inmiddels woon ik met mijn vrouw op de Jonkerweg in Hilversum.
Na mijn HTS studie ben ik gaan werken op een architectenbureau waar ik uiteindelijk afdelingsmanager ben geworden.
Nu ik gepensioneerd ben , besteed ik mijn tijd aan golf, tennis en klussen. Daarnaast heb nog tijd over zodat het organiseren van Heikracht restaurant werkzaamheden mij een leuke tijdsbesteding leek
Ik zal mij hoofdzakelijk bezighouden met het vermelden van activiteiten op de website, het verzenden van nieuwsbrieven en het bijhouden van reserveringen.

ad@heikracht.nl

HeiKRACHT wordt namens Hilversum Verbonden ondersteund door Aernoud Olde, meer info: www.hilversumverbonden.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *