Kernteam

Het kernteam van HeiKRACHT bestaat op dit moment uit:

FotoNaamMotivatieContact
foto-Annelene-re-Activate-verkleindAnnelene AmmerlaanMijn naam is Annelene Ammerlaan, getrouwd en 2 kinderen.
Werkzaam vanuit mijn bedrijf - als Lifecoach in business - ben ik altijd op zoek naar manieren om het leven gezelliger en mensen meer betrokken te laten voelen. Daarnaast houd ik ervan als dingen effectief en efficiënt georganiseerd zijn. De eerste ervaringen met het kernteam en een aantal bewoners in de heiKRACHT buurt zijn zo positief, dat ik alle vertrouwen heb dat we ook onze buurt gezelliger kunnen maken. En natuurlijk meer betrokken bij elkaar door elkaar te leren kennen en door zaken gezamenlijk aan te pakken. We kunnen het effectiever regelen door o.a. gezamelijke organisatie van duurzame energie en ook wijkzaken richting gemeente te ventileren.
Ik heb het onderdeel SOCIAAL als aandachtsgebied. Het hoeft niet meteen een grote inspanning te zijn om de wijk leuker te maken. Gewoon al elkaar groeten en een keer een praatje maken met mensen, die je eerder nog niet kende levert al heel veel op. Heb je jouw mailadres al ingevuld op deze website, dan houden we je op de hoogte! Waar wil jij je voor inzetten in onze buurt? Laat maar weten!
annelene@heikracht.nl
CarolineCaroline ReijnenIk vind ik het leuk om naast een drukke baan in het zuiden van het land meer mensen in mijn eigen buurt te kennen. Verder krijg ik energie van het organiseren van activiteiten waar mensen plezier aan beleven. Ik geloof in de kracht van zorgzaamheid en saamhorigheid in de buurt. Vandaar dat ik me heb verbonden met het team van Sociaal - in het bijzonder met Restaurant 1215: de maandelijkse eetclub van HeiKracht! Met een team superenthousiaste koks koken voor en eten met buurtgenoten. caroline@heikracht.nl
Jogchum,-heikracht-verkleindJogchum Kooigetrouwd, 3 kinderen.
Als gepensioneerde ben ik de oudste van het kernteam. Jarenlang was ik werkzaam in de IT-wereld. Daarnaast heb ik vrijwel altijd vrijwilligerswerk gedaan: Amnesty International, vluchtelingenwerk, vredeswerk, anti-kernwapens, anti-apartheid, voorlezer bij een voorleesclubje in wijkcentrum St Joseph, kerkewerk en enige jaren intensieve begeleiding van een Afghaans meisje.
Vanwege betrokkenheid bij de Bethlehemkerkgemeente en zorg over de snelle verandering van het klimaat heb ik het initiatief genomen tot plaatsing van zonnepanelen op het dak van de Bethlehemkerk. Daardoor kwam ik bij HeiKRACHT. Ik hoop dat dit initiatief een uitwaaierend effect gaat hebben zodat de daken van Hilversum een groene energiecentrale gaan worden. Gezien mijn andere interesses hoop ik ook een bijdrage te kunnen leveren aan een betere buurt en dat de buurt daardoor een bijdrage kan leveren aan een betere wereld.
Ik ben mede-eiser in het klimaatproces van Urgenda.
In november doe ik mee aan de Zevenheuvelenloop in Nijmegen.
jogchum@heikracht.nl
karel2Karel EigenraamMijn naam is Karel, ik ben ongehuwd, vader, stiefvader en stiefgrootvader. Ik heb twee beroepen: klassiek homeopaat is het ene en adviseur bodemlevenbeheer het andere. Beiden gaan over gezond maken op basis van de natuurlijke geneeskracht. Homeopathie voor mens en dier en bodemlevenbeheer voor de land- en tuinbouw.


Ik dacht altijd dat goed burencontact vanzelf ging. In mijn jeugd was een sterke samenhang in de buurt waar ik woonde vanzelfsprekend. Dat is niet meer zo. We zijn zo gewend om elkaar met rust te laten. Je moet nu actief iets ondernemen om met buurtgenoten in contact te komen. Daarom sloot ik me graag aan bij HeiKRACHT. En het werkt meteen. Ik kom steeds buurtgenoten tegen die ik door Heikracht heb leren kennen. Daar is het voor mij een stuk gezelliger mee geworden. Ik voel me meer thuis in m'n buurt. En we zijn nog maar net begonnen!
Karel@heikracht.nl
Rina WiggertsRina WiggertsIk ben Rina en ben voor de liefde in Hilversum komen wonen. Ik ben opgegroeid in Eemnes en nadat ik op wat andere plekken in Hilversum heb gewoond, woon ik nu zo'n 4 jaar in de HeiKRACHT buurt. Ik ben moeder, heb de PABO gedaan, werk als vrijwilliger op een peuterspeelzaal, geef peutergym en kinderyoga. Daarnaast doe ik zelf ook graag yoga en hou van spelletjes (regenwormen, 7 wonders, Frank's zoo) spelen. Ik heb mij bij HeiKRACHT aangesloten omdat ik graag meer mensen in de buurt wil leren kennen. Inmiddels zijn we nu een jaartje verder en heb ik al leuke contacten opgedaan. Als je zo leest wat ik allemaal doe, zal het je niet verbazen dat ik bij Heikracht zit voor de jeugd. Ik hoop leuke activiteiten voor de jeugd te gaan opzetten, zodat zij zich ook verbonden voelen met de buurt. Ik hou ook van koken, dus ik ben ook één van de koks bij het maandelijkse Heikracht-eten. Rina@heikracht.nl
portret StephanStephan van ReisenIk wil graag een aktieve bijdrage leveren aan het verbeteren van de sociale cohesie in onze wijk. Wat is er leuker dan in een wijk te wonen met mensen die je kent ?stephan@heikracht.nl

HeiKRACHT wordt namens Hilversum Verbonden ondersteund door Aernoud Olde, meer info: www.hilversumverbonden.nl

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *