Categoriearchief: Koken (de mee-eters)

Kook jij graag en lekker ?

HeiKracht bestaat inmiddels bijna een jaar! Het is erg leuk om te zien hoe steeds meer mensen meedoen met de diverse activiteiten: samen energie besparen, wandelen, zingen en natuurlijk: samen koken en eten! Dat laatste doen we in Restaurant 1215 – elke laatste woensdag van de maand kookt een enthousiast team van koks een maaltijd voor buurtgenoten. We eten samen in de Bethlehemkerk. Vanaf 17.30 uur is het tijd voor een drankje, en rond 18.00 uur gaan we aan tafel. Meestal zijn we met ongeveer 25 personen. Het is erg gezellig!caro kookt

Om ons team te versterken zoeken we enthousiaste koks die het leuk vinden om mee te helpen een gezonde, lekkere maaltijd te maken voor buurtgenoten. We zijn nu met 5 koks – als we versterking krijgen, kunnen we wat vaker afwisselen en kunnen we zorgen voor een stevige basis voor Restaurant 1215.

Heb je interesse? Bel of mail met Caroline Reijnen: mobiel 06 – 209 567 32 / caroline@heikracht.nl.

Namens het koksteam van HeiKracht: wij horen graag van je!

hartelijke kookgroet,

Caroline Reijnen

Chefkok Restaurant 1215

30 December – Restaurant 1215

30 December hebben de vrijwilligers van HeiKRACHT voor de derde keer de deuren van Restaurant 1215 geopend. 

Wat was het weer gezellig en lekker.  De gasten hebben zich uitstekend vermaakt en het was weer een feestje voor de smaakpapillen.  Er was overheerlijke lasagne in twee smaken, vegetarisch en niet-vegetarisch.  Caroline had een heerlijk toetje gemaakt, een crumble met speculaaskruiden, appel en abrikozen.  En dat was niet alles, Rina had oliebollen van het goede doel “Pax Kinderhulp”, ook die waren niet te versmaden !

Het was weer een super avond, de volgende avond is op 3 februari, inschrijven kan hier. Kom je ook?

Restaurant 1215 – nog enkele plaatsen beschikbaar!

Aanstaande woensdag avond 25 november organiseren we weer een avond gezellig eten met onze buurtgenoten onder de naam Restaurant 1215. Vanaf 17:30 ben je welkom, het eten begint rond 18:00. Het is in één van de zalen bij de Bethlehemkerk, lekker centraal in ons woongebied.  Maak kennis met je buurtgenoten en eet een heerlijke stamppot mee. Geef je op via de website, via deze link.

Koken en Eten, groot succes!

Wat was het gezellig, IMG_150428 oktober hadden we onze eerste avond waar wij voor onze buurtgenoten een diner mochten serveren. De 4 koks, vrijwilligers van HeiKRACHT, hadden de avond ervoor de gerechten bereid, rijst, groenten, kipblokjes, satésaus en een salade met een heerlijke dressing. De locatie was ook geweldig, de pas verbouwde Bethlehemkerk.
Hier was een zaaltje ingericht waar we met zijn allen gezellig konden kletsen en eten.

IMG_1503De reakties waren overweldigend en positief. Reden om hiermee door te gaan, de plannen zijn om elke maand een avond zoals deze te organiseren! Houdt de activiteiten kalender op onze website in de gaten, daarin staan linkjes waarmee je je kunt opgeven. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrieven, daar kan je ook kiezen voor berichten over activiteiten.

Restaurant 1215 gaat van start!

Op en vanaf 28 oktober, op de laatste woensdag van de maand, wordt dit “restaurant” gerund door enthousiaste HeiKRACHT vrijwilligers en kan jij komen eten. Voor een kleine eigen bijdrage (rond 7,50€ per persoon) maken wij een twee-gangen menu voor je. Lees verder