Categoriearchief: Nieuwsbrief eten

30 December – Restaurant 1215

30 December hebben de vrijwilligers van HeiKRACHT voor de derde keer de deuren van Restaurant 1215 geopend. 

Wat was het weer gezellig en lekker.  De gasten hebben zich uitstekend vermaakt en het was weer een feestje voor de smaakpapillen.  Er was overheerlijke lasagne in twee smaken, vegetarisch en niet-vegetarisch.  Caroline had een heerlijk toetje gemaakt, een crumble met speculaaskruiden, appel en abrikozen.  En dat was niet alles, Rina had oliebollen van het goede doel “Pax Kinderhulp”, ook die waren niet te versmaden !

Het was weer een super avond, de volgende avond is op 3 februari, inschrijven kan hier. Kom je ook?

Restaurant 1215 – nog enkele plaatsen beschikbaar!

Aanstaande woensdag avond 25 november organiseren we weer een avond gezellig eten met onze buurtgenoten onder de naam Restaurant 1215. Vanaf 17:30 ben je welkom, het eten begint rond 18:00. Het is in één van de zalen bij de Bethlehemkerk, lekker centraal in ons woongebied.  Maak kennis met je buurtgenoten en eet een heerlijke stamppot mee. Geef je op via de website, via deze link.

Koken en Eten, groot succes!

Wat was het gezellig, IMG_150428 oktober hadden we onze eerste avond waar wij voor onze buurtgenoten een diner mochten serveren. De 4 koks, vrijwilligers van HeiKRACHT, hadden de avond ervoor de gerechten bereid, rijst, groenten, kipblokjes, satésaus en een salade met een heerlijke dressing. De locatie was ook geweldig, de pas verbouwde Bethlehemkerk.
Hier was een zaaltje ingericht waar we met zijn allen gezellig konden kletsen en eten.

IMG_1503De reakties waren overweldigend en positief. Reden om hiermee door te gaan, de plannen zijn om elke maand een avond zoals deze te organiseren! Houdt de activiteiten kalender op onze website in de gaten, daarin staan linkjes waarmee je je kunt opgeven. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrieven, daar kan je ook kiezen voor berichten over activiteiten.