Categoriearchief: Zingen

Zingen – hoe gaaf!

Maandagavond 11 januari was de eerste avond waarop het buurtinitiatief HeiKRACHT de deuren heeft geopend voor een nieuwe buurtactiviteit, zingen met je buurgenoten.  IMG_1703Er kwamen 21 buurtgenoten een kijkje nemen, voor een eerste avond was dit een uitstekende opkomst.

De dirigente, Marlene, begon met wat opwarmoefeningen waarna de groep anderhalf uur lekker heeft gezongen. En het was gezellig, er werd gelachen en iedereen heeft enthousiast meegedaan. Het repertoire was heel gevarieerd, van My bonnie is over the ocean, tot muziek van Billy Joel en Jules de Korte.

IMG_1701Half tien waren de kelen uitgeput en ging iedereen enthousiast naar huis.

Jammer dat de volgende keer pas op 15 februari weer is….  Wil je ook komen, geef je op
!

We gaan beginnen met Zingen!

Binnenkort gaan we starten met Zingen met de buurt!  11 Januari zal de eerste avond zijn dat we bij elkaar gaan komen. Marlene Erdmann is onze dirigente. Gezelligheid en gewoon lekker samen zingen is het doel. Elke keer zal een ander soort repertoire gezongen worden van golden oldies tot wereldmuziek, leuk hè? Kom je ook, houd onze activiteiten kalender op de website in de gaten en schrijf je in.

Koken, Mee-eten en Zingen!

Tijdens de startbijeenkomst op 15 april was er grote belangstelling voor het thema Sociaal. Met de twee ideeën die de meeste bijval oogstten is de themagroep Sociaal aan de slag gegaan. We gaan starten met een zangkoor en koken: laagdrempelig, 1 per maand lekker zingen of koken met elkaar. Gezelligheid en plezier gaan voorop.

Bij het koken kan je elke maand aansluiten om mee te koken en/of te eten. Iedereen is welkom, ook de kinderen kunnen mee helpen koken en lekker aan tafel schuiven. Op de Burendag zullen we meer informatie over deze twee initiatieven hebben. Daarnaast zullen we natuurlijk meer informatie op onze website in de Evenementen kalender zetten, klik hier voor deze kalender en hou deze kalender in de gaten!  Heb je interesse, meld je hier aan!