Restaurant 1215 – 25 maart 2020 – koken tegen verspilling! AFGELAST

Restaurant 1215 – 25 maart 2020 – koken tegen verspilling! AFGELAST

Datum/Tijd
woensdag 25 maart 2020
17:30 - 21:00

Verdere informatie:

AFGELAST IN VERBAND MET CORONA VIRUS

Op 25 maart (2020) zouden we weer voor je koken, en wel op een bijzondere manier: we koken in deze week van de duurzaamheid in Hilversum Zuid tegen verspilling! We krijgen van de ondernemers uit onze buurt producten die nog wel goed zijn, maar anders niet meer zouden worden verkocht. Voor de koks een uitdaging: we weten pas op de dag zelf welke ingrediënten we krijgen, dus dat vraagt het nodige improviseertalent en creativiteit.

Maak je geen zorgen: alle producten zijn veilig om te eten. We doen dit alleen met groenten en granen, niet met vlees en vis. We nemen uiteraard geen enkel risico met voedselveiligheid. Wel willen we laten zien dat we veel te veel prima voedsel onnodig weggooien! Laat je verrassen en schrijf je in!

Ons “restaurant” wordt gerund door enthousiaste HeiKRACHT vrijwilligers en jij kan komen eten. Voor een kleine eigen bijdrage (€ 7,50 per persoon) maken wij een twee-gangen menu voor je.

Kinderen zijn ook van harte welkom – tot 12 jaar eten ze gratis mee. Maak kennis met je buurtgenoten, kom ook!  Schrijf je nu hieronder in.

De locatie is de Bethlehem kerk op de kruising Loosdrechtseweg 263. Wil je hulp met vervoer naar ons restaurant, laat het ons dan even weten. Dan regelen wij dat ook voor je.

Het eten begint om 18:00, vanaf 17:30 ben je welkom voor een drankje.

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.

Aantal aanmeldingen: 7
Aantal plaatsen nog beschikbaar: -4
Reeds aangemeld:
  • Jogchum en Bea Kooi
  • jwscheurwater
  • René Siebelt
  • Geesje en Rob Wieten
  • Erik Verkerk