Burendag 2015 voorbereidingen

Het HeiKRACHT team is druk in de weer met de voorbereidingen van de Burendag 2015 op 26 september. Schrijf nu in voor woensdagavond 23 september en betaal de voorinschrijf prijs voor de BBQ! We hebben een programma voor jong en oud(er), een wijksafari, egelhuisjes bouwen en ‘s avonds een BBQ. Op onze website www.heikracht.nl kan je meer over het programma lezen en je voor de diverse onderdelen aanmelden.

Burendag Banners

IMG_4288IMG_4286-gijsbrecht

De banners hangen in de wijk en genereren veel aandacht. Het ophangen was een leuke klus, de banners hangen nu op de Gijsbrecht tegenover Albert Heijn, bij de Heigalerij, bij de Hoogvliet en bij de Elckerlyc school. IMG_4291

 

Flyers HeiKRACHT

De 4500 flyers zijn door vrijwilligers bezorgd, weer een hele klus! Een kopie van de flyer kan je hier vinden. Dank aan alle vrijwilligers voor het rondbrengen van de flyer.

HeiKRACHT in het nieuws

17 September stond er een interview in het Hilversums Nieuws met drie leden van het HeiKRACHT kernteam, Stephan van Reisen, Annelene Ammerlaan en Jogchum Kooi. Als je dit artikel gemist hebt, hier kan je een kopie van het artikel nog eens nalezen.