Veel animo voor energiebesparing in Hilversum-Zuid

28 oktober 2015:

Veel animo voor energiebesparing in Hilversum-Zuid: wijkkorting voor vloer- en bodemisolatie; zonnepanelen én spouwmuurisolatie!

Goed nieuws voor iedereen in Hilversum-Zuid.  Buurtbewoners die hun huis energiezuiniger willen maken door vloer- of bodemisolatie, spouwmuurisolatie of zonnepanelen kunnen een flinke korting krijgen. De wijkkorting is onderdeel van de energie-besparingsactie van buurtinitiatief HeiKRACHT in samenwerking met de gemeente Hilversum en Hoom.

Alle bewoners kunnen intekenen op energiebesparende maatregelen als vloer – en bodemisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie, HR-ketels en zonnepanelen. Bij minimaal 15 geïnteresseerden geldt een aantrekkelijke wijkkorting. In Hilversum-Zuid is al zoveel belangstelling voor energiebesparende maatregelen dat het dit aantal al ruimschoots bereikt is voor vloer- en bodemisolatie; zonnepanelen én spouwmuurisolatie! Voor dakisolatie en HR-ketels zijn tot nog toe onvoldoende intekenaars om een wijkkorting te kunnen geven.  Buurtbewoners kunnen zich nog inschrijven tot 14 november. Het aanbod en de prijzen staan op maakjehuishoom.nl/hilversum-zuid.

Persoonlijke begeleiding
Hoom is het aanspreekpunt tijdens het traject. De onafhankelijke energiespecialisten van Hoom geven persoonlijke begeleiding en komen na de uitvoering langs om de kwaliteit van de uitvoering te controleren. Wie niet goed weet welke maatregelen nodig zijn, kan eerst een energiebesparingsadvies aanvragen.

Voor meer informatie kunt u bellen met 088-191 18 88, een e-mail sturen naar info@maakjehuishoom.nl of kijken op www.maakjehuishoom.nl/hilversum-zuid.