Sociaal

Op de startdag van Heikracht op 15 april, werden een groot aantal ideeën geopperd die vallen onder de noemer “sociaal”. Bijvoorbeeld: samen koken, samen zingen, culturele activiteiten ondernemen, knutselmiddagen voor kinderen, plantjes in de perkjes van bomen planten, enzovoorts.

De trekkers van team van het thema Sociaal zijn Annelene Ammerlaan en Caroline Reijnen. De themagroep is inmiddels gestart met het concreet maken van twee ideeën die op 15 april de meeste bijval kregen: een zangkoor en het samen koken/samen eten in de Betlehemkerk. Ook werken we mee aan het organiseren van een Burendag op 26 september as. Er zijn meer plannen, maar daarover later meer. Heb je vragen? Je kan ons ook bellen: 06-209 567 32 (Caroline).

Het team “Sociaal” bestaat nu uit 18 enthousiaste buurtbewoners. Wil je meedoen? Bijvoorbeeld bij de kook-groep of met het zingen, klik op deze link en meld je aan. Altijd welkom! Hoe meer mensen, hoe makkelijker het wordt om leuke activiteiten voor de HEI-wijk te organiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *