Burendag 2015 Programma

Ons programma van Burendag 2015 is nu bepaald, wat gaat het leuk worden. Dit wil je niet missen. Postcode 1215, daar wil straks iedereen wonen!

Wat gaan we doen op zaterdag 26 September?

Vanaf 16:00 : Wijksafari

Vanaf 17:00 : Egelhuisjes timmeren

Vanaf 18:00 : BBQ

De Wijksafari

Start- en eindpunt is het schoolplein van de Elckerlyc school op de Van Hogendorplaan 1a. We verzamelen rond 16.00 uur en organiseren van daaruit een wijksafari: een fietstochtje door onze wijk met overal stoppunten waar bewoners iets vertellen over de historie van de wijk, een culinaire verrassing hebben of een activiteit bieden. Allemaal met als doel elkaar en de wijk beter te leren kennen. Wil jij stoppunt zijn? Geef je op via deze link en meld je aan.

Egelhuisje timmeren

Aansluitend is er voor kinderen en ouders de gelegenheid om op het schoolplein een egelhuisje te timmeren waar de egels in onze wijk in kunnen overwinteren. Leuk om te weten dat je logeeradres bent voor een egel in winterslaap! Wel even van tevoren aanmelden zodat we hout voor je kunnen regelen.

BBQ

We sluiten rond 18:00 uur af met een overheerlijke BBQ. Heikracht regelt alles – het enige dat je mee hoeft te nemen is je eigen drank. In verband met onze inkopen, graag vooraf inschrijven. Deelname aan de BBQ kost 5€ bij voorinschrijving: Geef je op via deze link en meld je aan. Als je je niet van tevoren aanmeld voor de BBQ zijn de kosten 7,50€ per persoon.

Kom je ook, en neem je buren mee?